Forgókínpad

Forgókínpad

Vakcina és világvége

2020. május 23. - Szele Tamás

Szét kell ezt a dolgot szedni most már, kis darabokra, aztán alaposan megstudírozni, hogy legalább azt lássuk, hogyan működik. Bár akárhogyan is szétszedjük, akárhogyan is megforgatjuk minden alkatrészét, még ha szerte is hajigáljuk, össze fog állni magától: mestermunka a koronavírus körül terjedő összeesküvés-elmélet.

bird_as_drone.jpg

Akárki is rakta össze, büszke lehet az ördögi művére, mert sok áldozata lesz még ennek. Külön termet fog kapni a Pokolban az alkotó csapat – mert ez nem egy ember munkája – méghozzá jó nagyot, vezetékes szurokkal, kátránnyal, kénkővel, ne szenvedjenek hiányt semmiben. De ott még nem tartunk. Hanem akkor hol?

Egyelőre enyhülni látszik a világjárvány tombolása, de ilyenkor még nem bölcs dolog győzelmet kiáltani, megpihenni képzelt babérjainkon, illetve kormányzati részről visszatérni a szokásos Soros-migráció-Karácsony háromság elleni örök csatározáshoz, mert mi ugyan tudhatunk sok mindent, de a vírusnak nincs esze, nem fogja fel, hogy őt megverték, esetleg – Orbán Viktor egyik pár hete alkalmazott kifejezésével – „ledöfték”, nem tud semmit, az, ha olyan a helyzet, fogja magát és feléled. Szóval, messze nincs még vége a ragálynak, akárhogyan is kinyitnak a strandok, vége akkor lesz, ha meglesz a vakcina.

Én most azzal foglalkoznék – amint részben az Index is tette tegnap – hogy akkor mi lesz, ha már van oltásunk.

Akkor, kérem, baj lesz, de legalább nem kicsi. Akkorra érik be a gyümölcs, akkor fog kiderülni, micsoda egy sárkányfog-vetemény az emberi nemzetség. És akkor következhet be egy komoly, talán örök szakadás is az emberi civilizációban. De persze bele is pusztulhat az egész, mindenestől.

A most minden fórumon teljes gőzzel terjedő koronavírus-konteó valósággal szintézise a korábbiaknak, wagneri Gesamtkunst, összművészeti förmedvény: ennek az az előnye, hogy aki ezelőtt elhitt akár csak egyetlen hasonló összeesküvés-elméletet, mind fog hinni az új, összetettben is, hiszen részben ugyan, de alátámasztja a korábbi hülyeségeit.

Mit mond ez a konteó?

Mindent és annál némileg többet.

Azt, hogy a koronavírust mesterségesen hozták létre, kínaiak, amerikaiak, oroszok nem, mert nem, és kész, sőt tulajdonképpen a Háttérhatalom alkotta meg, azért, hogy lecsökkentse a világ népességét, de létrehozta Bill Gates is, akinek felesége, Melinda Gates, tulajdonképpen a feltámasztott Robin Williams, úgy is, mint zombi, vagy háttérhatalmi gyíkember, aki kisgyermekekből készült preparátumok fogyasztása útján lett halhatatlan. Az így létrehozott vírus nem létezik, azonban az 5G-hálózatok aktiválják, és a repülőgépek szórják be az emberekbe, chemtraillel. A madarak már rég kihaltak, amiket röpködni (és piszkítani) látunk, azok kormányzati drónok, a kijárási korlátozásokra azért volt szükség, mert frissítették bennük a szoftvert, és azért ülnek a drótokon, mert ott töltik az akkumulátorukat. Mindeközben Ashtar kapitány és QAnon csapatai (QAnon voltaképpen Donald Trump fedőneve) hatalmas föld alatti csatákat vívnak a gyíkemberekkel, akik földönkívüliek, de régebben élnek a bolygón, mint az emberek (akkor tulajdonképpen ki is itt az őslakó?) és közel a győzelem, csak messze, ám minden földrengés egy-egy ütközetet jelez.

Ha azonban meglesz a vakcina, akkor jön el a világvége, a Ragnarök, ugyanis abban mikrochip lesz az elmélet szerint. Nanotechnológiás mikrochip, különben nem férne át a tűn. Na, akit avval beoltanak, az már nem is ellenőrizhetővé, de egyenesen távirányíthatóvá válik, a Háttérhatalom engedelmes bábjává. Hogy ez a készülék miképpen működne, arról csak a sátánista gyíkemberek tudnának műszaki leírást adni, de őket hiába kérik az aktivisták, megkötötték magukat és nem osztják meg a dokumentációt.

Még lehetne cizellálni itt-ott, ezer apró kis részlet, barokkos stíluselem, arabeszk, puttó, timpanon és fiatorony lemaradt az épületről, de lényegében véve ez az a kvintesszenciális, majd' minden korábbit magába foglaló őrültség, ami most általánosan terjed, hirdesse akár David Icke, akár a Plandemia című áldokumentumfilm, akár a Russia Today.

Ha én ezzel a forgatókönyvvel bemennék egy filmgyárba, úgy vágnának ki vele, hogy megdönteném az orroncsúszás sebességi és távolsági világrekordját. Akkora baromság, hogy még leforgatni is csak az Arany Málna kedvéért volna érdemes, bár arra meg senki sem hajt, úgyhogy fantasztikus filmnek ez a történet alkalmatlan volna, minden egyébre meg még inkább. Csak a vak nem látja, hogy ha így, egy helyre összerakom a lényegesebb elemeit, mekkora bődületes ökörség. Épp, hogy nem döf.

Azért is nem rakják össze egy helyre.

A különböző elemei majdnem mind ismertek voltak korábban is, az oltásellenesség már okozott komoly gondokat úgy az Európai Unióban, mint az Egyesült Államokban, a Qanon-legenda Trump ciklusának kezdete óta terjed, sőt, a gyermekevés legendája is az ő választási kampányához tartozott, abban terjesztette az alt-right sajtó csak akkor még Hillary Clintonról, a mikrochipes távirányítás is régi sztori már a konteók világában – egyetlen új elem figyelhető meg.

Az, hogy a koronavírus tényleg létezik.

Voltaképpen csak rá kellett erősíteni a már bevezetett konteókra ahhoz, hogy az egyesítésükkel megkapják a dezinformáció csodafegyverét, a szuperkonteót, ami azonban tényleg felbonthatja az emberi társadalmat.

Honnét jöttek ezek a korábbi badarságok?

A legtöbb az olginói Internetkutató Intézetben született, Oroszhonban, talán egyedül a QAnon amerikai termék, bár oltásellenességgel – igaz, embrionális formában – már 1989-ben találkoztam, és már akkor is a politikai propaganda eszköze akart lenni (állítólag lejárt szavatosságú oltóanyagot használtak volna egy vidéki városban, de ezt semmi sem bizonyította). A mostani oltásellenesség alapvetően más, áltudományos alapokon nyugszik, amiket elhihet a kedves olvasó, ha olyanja van, és hát nyilvánvalóan orosz eredetű, diverziós akciónak köszönhető a terjedése: ezt már két éve bizonyították az Egyesült Államok illetékes szervei.

Kínai propaganda már csak azért is kevésbé lehet, mert olyan is létezik, sőt, igen aktív: csak annak nem az a célja, hogy megőrjítse és legyengítse, destabilizálja a világot, hanem az, hogy elhitesse, miszerint a koronavírus nem kínai eredetű, és a népi Kínának csak az ellene való védekezésben van szerepe. Hát... az ő helyükben inkább azt magyaráznám, hogy egy ilyen természetes mutáció Amazóniában épp úgy megeshetett volna, mint Vuhanban, ugyanis ez nem csak logikus, de igaz is, azonban ők tudják. Mindenképpen: a mostani konteó legalább annyira orosz, mint a kvász, a Sztolicsnaja, a hagymakupola és a Mojszejev együttes.

Kik terjesztik?

A dezinformáció legmodernebb technikai eszközeinek köszönhetően: bárki. Olyanok is, akik korábban immunisak voltak a konteókra, diplomás, művelt, megfontolt emberek, akik azonban – mondjuk így – nem természettudományokból szereztek diplomát, vagy ha igen, más a szakterületük. A specializáció átka, hogy az atomfizikus figyelmetlenségből elhihet egy virológiai konteót, a virológus egy informatikait, aki meg másnak a szakértője, az – bármi mást. Miért? Mert az egészet csak egyetlen, tagadhatatlanul igaz állítás tartja a helyén, éspedig az, hogy ismeretlen vírus okozta járvánnyal van dolgunk.

Minden egyéb, amit a konteómesterek állítanak, már csak kapcsolatban van ezzel a kijelentéssel, és nem következik belőle, mint azt megpróbálják bemagyarázni nekünk.

Terjesztik még hivatalosságok is: mint korábban írtam, a Moldovai Köztársaság Ortoddox Egyházától egyes vatikáni körökig, de ezeknek mind megvan a jó okuk arra, hogy butítsák a népet.

Rendben, terjed, mint csata után a kolera. Nem csak a koronavírus, az ostobaság is. Mi lesz ennek a következménye?

Először is, meglesz a vakcina. Hol, hogyan, mikor lesz meg, nem tudni egyelőre, ne is jósolgassunk: de meglesz. De jó, kezdhetjük az oltásokat!

Dehogy kezdhetjük. Azt le is kell gyártani, szét is kell osztani, valószínűleg minden eddiginél nagyobb nemzetközi összefogással, ami már eleve gyanússá teszi az akciót a hataloméhes, szuverenista politikusok szemében. De talán sikerül, és minden orvosi rendelőben, kórházban, oltóállomáson ott áll majd a vakcina, ládaszám. Akkor már csak olthatunk?

Nem olthatunk. Ugyanis hatalmas tömegek fogják megtagadni az oltás elfogadását, azzal, hogy „ők nem lesznek a Háttérhatalom rabszolgái”. Az oltóanyag felfedezése után várható az oltásellenes propaganda még a mostaninál is komolyabb erősödése, nem lenne csoda, ha a gyártását, elosztását már terrorakciókkal is szabotálnák – miért, csak 5G-tornyokat lehet gyújtogatni Nyugat-Európában, gyógyszergyárakat nem? Ezt természetesen hatósági represszió fogja követni, ott is katonai őrség áll majd, ahol arra semmi szükség nem lesz, de ilyen helyzetben tényleg mindent őrizni kell majd, végül pedig az oltásmegtagadások miatt ki is törhetnek a lázongások.

Volt már ilyen, még a magyar történelemben is, úgy hívták, hogy koleralázadás, 1831-ben a falvak népe a kutak fertőtlenítése miatt kapott kaszára-kapára. Nem szokás sokat emlegetni, ugyanis ostobaság hajtotta őket és nem volt egy kicsi igazuk sem.

Lehet majd az oltást kötelezővé tenni? Lehet és nem lehet: a tudomány mai állása szerint kéne ugyan, de ez csak az oltásellenes propagandát erősítené. Hiszen „biztos azért kötelező, hogy mindenki a Háttérhatalom igájába hajtsa a nyakát”, ráadásul öntudatlanul, és utána sem lesz tisztában azzal, hogy őt távirányítják. Hogy ez neurológiai, műszaki és minden egyéb szempontból kivihetetlen, az nem túlzottan érdekli azt a széles nagyközönséget, amely a saját okostelefonjának a működését sem érti, sőt, nem is kívánja érteni, elfogadja „tudománymágiának” és kész. Ha lehet valakivel élőben beszélni, aki ide ezer kilométerre van, biztos lehet távirányítani is.

És ha tegyük fel, én beoltatom magamat – ha lesz vakcina, megteszem, mert munkám miatt sok emberrel kerülök kapcsolatba normális körülmények között – akkor hogy győzöm meg az oltatlan beszélgetőpartneremet arról egy vita során, hogy velem beszél, és nem az általa elképzelt, háttérhatalmi távirányítómmal?

Aki nincs beoltva, hogyan bizonyítja, hogy nincs? Hogy őt nem „távirányítják”? A mai oltások nem hagynak heget. A propagandától pszichotikus tömegek bárkit meglincselhetnek, akiről úgy gondolják, hogy „oltott”, tehát „háttérhatalmi ügynök”. Ezen csak a szeparáció segíthetne, de tíz- és százmilliókat nem lehet szeparálni, ide-oda telepítgetni. A mai emberi civilizáció magát a koronavírust ugyan nagy valószínűséggel túl fogja élni komolyabb emberveszteség nélkül, de a propaganda által keltett pszichózis-hullám szétszaggathatja.

Nem mondom, nem állítom, hogy „és a végén megjön a Vörös Hadsereg”, de ki sem zárhatjuk ezt a lehetőséget.

Szóval, felebarátaim, ha elhiszitek az oltásellenes propagandát és terjesztitek is, készüljetek fel, hogy rövidesen már félig sem lesz barátja senki senkinek.

Köszönjük, Olgino.

Ocseny szpasziva.

 

Szele Tamás

süti beállítások módosítása