Forgókínpad

Forgókínpad

Reménykufárok

2018. július 09. - Szele Tamás

Nem tetszenek még unni? Mármint, hogy magukat állandóan hülyének nézik? Ja, hogy nem, sőt, élvezni tetszenek. Hát, ahogy méltóztatnak gondolni, én azért szólok, hogy az álhírlapok most már átléptek egy határt. Innentől nem mondható, hogy senkit sem zavar, ha Mari néni, Pista bácsi hisz a homoródalmási jetiben vagy a repülő csészealjakban. Innentől vérre megy.

Igaz, eddig is vérre ment, eddig is tele voltak ezek az álhírlapok mindenféle alternatív gyógymóddal, hazugsággal, próbáltak eladni neves kutatóbiológus nevével kannabidiol-olajat, persze tízszeres áron, el is üldözték egy időre a tudóst a Facebookról meg a nyilvánosságból: de Dr. Horváth József esete nem volt elég. Ő feljelentést tett a nevében szélhámoskodók ellen, a nyomozás állásáról nincs tudomásom, azonban talán nem csak a hatékony, informatikában otthonos magyar rendőrségen tette meg, hanem a Facebooknál is, mert a rá – hamisan - hivatkozó álhír-oldalak egy részét két hete leszedték, amint arról be is számoltam volt. (http://huppa.hu/szele-tamas-tobbfele-igazsagokrol/)

Mondjuk elég annyi a szélhámosok szemtelenségéről, hogy amikor az üzemeltető orosházi tanárnőt megtalálta a valódi sajtó és feltettek neki pár kérdést, az „lebuktatóinak válogatott szidalmazása mellett elismerte, hogy valóban ő futtatta az oldalakat, és még panaszkodott is egy sort, hogy milyen sok munkája ment most kárba a törlésükkel.”(Index) Az fel sem merült benne, hogy pár fityingért hatalmas, embertelen aljasságot művelt, a reklámbevétel kedvéért kuruzslók csodaszereit ajánlgatta halálos betegeknek, hamis reményt keltett bennük, sőt: eltanácsolta őket a valódi gyógyulástól.

Az igazságérzetükre bízom, mit érdemelne az ilyen bűnös, ma, Magyarországon egyelőre semmit, ugyanis ismereteim szerint nem folyik ellene jogi vagy rendőri eljárás.

Csak remélni merem, hogy én vagyok rosszul informált.

De ez még kismiska ahhoz képest, ami tegnap került elém, bár már régebben kering – csak hát az én ismerőseim szerencsére nem ülnek fel minden szamárságnak és kevesen terjesztik őket. Ugyanis ha elkezdik terjeszteni, rövid időn belül már nem lesznek ismerőseim – ajánlom a módszert mindenkinek, használ az idegeknek és jókedvet át. Egyéb terápiás előnye nincs, de ez is bőven elég. Tehát: ez a kannabidiol-olaj reklámkampányának a része lehetett, annak a megalapozásához kellhetett ez a förmedvény, de mára elszabadult, mint egy gólem, önálló életre kelt és most pusztít, amerre jár. No, akkor lássuk a medvét. (http://magyar-sajto.blogspot.com/2018/01/borzalom-tobb-orvos-is-szint-vallott.html)

BORZALOM! TÖBB ORVOS IS SZÍNT VALLOTT - „ ÍGY ÁLLAPÍTOTTUNK MEG SZÁNDÉKOSAN EGÉSZSÉGES EMBEREKNÉL RÁKOT ÉS NÖVELTÜK A RÁKOS SEJTEKET, HOGY PÉNZT KERESSENEK RAJTUK!”

Több orvos is színt vallott, hogy a betegségek kezelése sokkal több pénzt hoz, mint a betegségek megelőzése. Sokkal több pénzt szánnak a világszervezetek a kemoterápiák támogatására, mint a betegségek megelőzésére szolgáló technikák kiépítésére, fejlesztésére, kiterjesztésére.

Dr. Kovács Géza rákkutató orvos a bíróságon elismerte, hogy szándékosan és tévesen állapított meg egészséges embereket rákkal, profitszerzés céljából. Kovács doktor egyértelműen beismerte, hogy a kemoterápiás szereket nyereségszerzés céljából adta pácienseinek. - Ki gondolta volna, hogy egy orvos azért hamisít meg diagnózist, hogy vagyonát gyarapítsa?

Dr. Malatyinszki Antal nyugalmazott orvos őszinte beszámolója szerint nagyon sok gátlástalan kollégája van, aki valójában inkább üzletember, mint sem doktor.

Magyarországon a 25-39 éves nők esetében az előrehaladott mellrák aránya 1976 - 2009 között kétszeresére nőtt , ami túl nagy különbség ahhoz, hogy a véletlen műve, és a több diagnózis eredménye legyen. Egy nyugtalanító beszámoló szerint a mammográfia sokkal több kárt okozott az elmúlt 30 évben, mint hasznot a mellrák elleni küzdelemben.

A kemoterápia nem meggyógyítja a beteg testet, hanem szépen lassan teljesen elpusztítja, megöli!!”

A kemo növeli a rák növekedésének esélyét és a hosszú távú halálozási arányt. A kemoterápiás beteg nagyobb hányada vagy meghal vagy 10 éven belül a kezelés után még súlyosabb betegség sújtja. 

Hogy miért is történik ez az egész?? Üzlet, pénzhajhászat, kapzsiság és a nyereség működteti az úgynevezett 'rákipart', ennyire egyszerű a történet.. Sajnos nem létezik a világon egy olyan szerv, hatóság, amely megvédene minket fogyasztókat attól, hogy ki legyünk szolgáltatva ezeknek a piócáknak, hazugságoknak, vagy az ételeinkben és környezetünkben ismert rákkeltő anyagoknak, mert az szintén megakadályozná, hogy dőljön a profit.”

kuruzslo2.jpg

Hát, ez már bizony bűncselekmény, és ha volna valami reális hatalma, érdekérvényesítő képessége a Magyar Orvosi Kamarának, most az ország tíz legjobb ügyvédje perelné a közreadó szélhámosokat. Ez ugyanis kimeríti a sajtó útján történő rágalmazás összes kritériumát. És nem, nem vélemény. Ez bizony nyílt, szemenszedett hazugság. De elemezzük kicsinykét.

Azt mondja, dióhéjban, hogy a diagnosztizált rákos betegek többsége nem is beteg, csak azt mondják neki a gonosz, összeesküvő orvosok, hogy aztán a súlyosan toxikus kemoterápiával kirabolhassák őt is, meg az eljárást támogató magyar államot is, aztán haljon bele. Sőt, rák nincs is, illetve van, de csak azért, hogy lehessen eladni a kuruzslók kotyvalékait, amik garantáltan himalájai denevérszőrből és galapagosi gyíkfarokból készülnek. Esetleg csörgőkígyó-olajból. A kedves vevők helyettesítik a valódi gyógyszert a haszontalan nadragulya-főzetekkel, és bele is halnak: no, de haláluk után már nem panaszkodnak, így, mivel nincs panasz, lehet tovább kuruzsolni, vajákolni, csillagászati összegekért.

kuruzslo.jpg

És lehet, kérem, lehet: az olvasók elhiszik, főleg, hogy ez a förmedvény nem kevesebb, mint nyolc álhír-oldalon fertőzi a köztudatot. Az egyiknek, épp az idézettnek különösen szép a neve: magyar-sajtó.blogspot.com. Épp a magyar sajtóhoz nincs semmi köze, sőt, az ellentéte, végső soron az újságírószövetségek is perelhetnék, szakmai hitelünk rontása miatt, de a mi egyesületeink sem érdekérvényesítő képességükről közismertek.

Akkor lássunk pár részletet.

Azt mondja: „Dr. Kovács Géza rákkutató orvos a bíróságon elismerte...” Melyik bíróságon? Milyen eljárás folyamán? Mikor? Hol? Ja, azt nem mondják, hiszen annak utána lehetne járni. De nyomatékosító eszköznek kiváló ez a félmondat, benne van a bíróság. Így, általában. Azt nem is kell mondanom, hogy Dr. Kovács Géza rákkutató orvos nem létezik: Magyarországon, sőt, a Kárpát-medencében sok dr. Kovács Géza él, de egyik sem rákkutató. Egy ilyen vallomásnak meg akkora digitális lábnyoma lenne, mint egy Tyrannosaurusnak.

De nincs. Ahogy nem létezik a szintén említett dr. Malatyinszki Antal sem. A Magyar Orvosi Kamara nem ismeri.

Akkor most nézzük a helyzetet. Mit látunk? Látunk egy bődületes, vérforraló hazugságot, amit látszólag tényekkel támasztanak alá, van benne bíróság, van benne két orvos nyilatkozata, és az is tagadhatatlan, hogy a magyar egészségügy még sosem állt olyan rosszul, mint most. Ez köztudott, tehát... tehát az írás hatására Átlag Béla, Minimál Rózsika azonnal faképnél hagyja a háziorvosát és rohan a vajákoshoz. Ha azonban megkapargatjuk a szöveges tartalmat – írásnak nem nevezném – akkor kiderül, hogy a „bírósági tanúvallomás” lenyomozhatatlan, a nyilatkozó orvosok nem léteznek és az egész történet csak arra való, hogy aláássa az orvos és beteg közötti bizalmi kapcsolatot. Ami azonban könnyen és gyakran kerülhet a beteg életébe.

Nem mondanám, hogy elégedett vagyok a magyar egészségüggyel, senki sem az, de nem az orvosok, ápolók, mentősök hibája a pénzhiány, ők – többségük legalábbis – erejükön felül próbálnak teljesíteni, gyógyítani. Na ja, az orvosok esküt tettek a nil nocere elvére - „ne árts” -, a kuruzslók tudomásom szerint nem tesznek semmiféle esküt Mammon oltára előtt. Mert ők azt tisztelik, nem Hippokratészt.

Aki elveszi a beteg bizalmát orvosában, elveszi a beteg életét is, ez ennyire egyszerű. A valódi orvos valódi kezelése sajnos nem minden esetben hatásos, ott még nem tart a tudomány, hogy mindent lehessen gyógyítani – de esély mindig van a gyógyulásra. Remény mindig van. A kuruzslók eljárásai viszont mindig, kivétel nélkül mindig hatástalanok, hazudhatnak akárhány csodálatos gyógyulást, a felépült ügyfelek képeiről mindig kiderül, hogy nemzetközi fotógyűjteményekből származnak, a nevükről, hogy ilyen ember ott, ahol állítólag élnek, nem létezik.

Mocskos kufárkodás ez súlyos, halálos beteg emberek utolsó reményeivel.

Ez már nem politika és ez már nem repülő csészealj vagy jeti. Ez a paranoid közhangulat meglovagolása és emberek veszélyeztetése, anyagi haszonszerzés céljából.

Ez már a büntetőjog területére tartozik.

Hát így tessenek terjeszteni.

Így tessenek osztogatni.

 

 

Szele Tamás

süti beállítások módosítása