Forgókínpad

Forgókínpad

Démonigázó tanítás

2020. november 15. - Szele Tamás

Vasárnap reggel a legalkalmasabb koncentrációfejlesztő gyakorlatokat végezni. Éspedig nem mindenféle szelíd kis meditációkat, azok kezdőknek valók, hanem a legsötétebb bön útján indulunk, démont idézünk, rolangot igázunk, tulpát teremtünk, szóval csupa olyasmit művel az elmélkedő, amitől a Nagy Cthulhu is visítva menekülve. Elő a Magyar Nemzettel!

milarepa-listening-1230x1752-e1550509805570.jpg

Persze, ez magyar bön. Sokkal nehezebb űzni, mint a tibetit, hát hol van itt, hogy mást ne mondjak, avas jakvaj a teába? Viszont a koncentrációfejlesztő gyakorlat könyörtelen, most elmondom, miképp űzzük, pedig titkos tanítás. Ellenben jövőbelátó képességgel ruház fel. És a legjobb az benne, amikor vége van.

Először is ébredés után elszívunk egy pipát és iszunk egy kávét. Ez nem volna elengedhetetlen, de annyi szenvedés vár ránk az Úton, hogy előtte megérdemlünk egy kis élvezetet. Haladók leküldhetnek egy féldecit is (kettőt már nem), kezdőknek nem ajánlom, fog nekik kóvályogni a fejük anélkül is. Ezek után kinyitjuk a Magyar Nemzetet, annak is azt az oldalát, amely a Tűzfalcsoport legújabb dolgozatával foglalkozik: a többi is alkalmas volna szelídebb, egyszerűbb gyakorlatokra, de mi most a legkomolyabb démonigázással foglalkozunk. Méghozzá bön-po módjára: előbb megidézzük a démont, aztán leigázzuk. Három teljes jógi légzés és Milarepa nevének említése után Tára istennő zöld szobrára pillantunk, hogy erőt merítsünk belőle, majd nekivágunk a gyakorlatnak. Először a címet olvassuk el:

Ismét a fiatalság van a Soros-féle agymosás célkeresztjében”

Halljuk, ugye, hogy százmilliárd szenvedő lélek sikolt fel az Arbuda Hideg Pokolban, ahol a fagy a kárhozottak bőrén fájdalmas hólyagokat okoz, és addig tart egy életük, míg egy szezámmagos hordó kiürítése, ha száz évente egy magot veszünk ki belőle? De mi dacolunk a rettenettel, megmarkoljuk a purbut (az áldozati tőrt) és továbbolvasunk.

Nincs új a nap alatt: Soros kiterjedt álcivil hálózata ismét a fiatal elméket célozza meg bevett agymosás-technikájával, ezúttal is a demokrácia és az emberi jogok álcájával. A Tűzfalcsoport korábban is írt már arról, hogy a „Soros-civilek” az iskolákba akarnak beférkőzni, leginkább tanítás utáni foglalkozásokat akarnak tartani. Az sem példa nélküli, hogy felforgatáshoz és tüntetésekhez veszi igénybe, jobban mondva használja ki a csillogó szemű nebulókat, ahogyan arról már 2018-ban is írt a Tűzfalcsoport az akkori ellenzéki tüntetések apropóján. Nem új jelenségről számolunk be tehát, hanem egy rég megkezdett folyamat újabb lépcsőjéről.”

Aum, mocskos Soros, civilek, fúj” – éneklik a körben táncoló démonfattyak koponyás maszkban, de a mi szívünk nem retten, tudjuk, hogy ez még csak a tánc eleje. Lássuk a folytatást.

Az új agymosásprojekt neve Vedd ki a részed!, és a honlapja szerint a cél olyan oktatási segédanyagok előállítása és a tanárok, valamint a diákok részére bocsátása, amelyeknek segítségével ösztönözni tudják a „demokratikus és emberi jogi elköteleződést”. Arra hivatkoznak, hogy a „demokrácia záloga”, hogy a következő, fiatal generációk elkötelezettek legyenek a sokszor emlegetett, ám soha ki nem fejtett „közös európai értékek” iránt, és aktívan kivegyék a részüket a közügyekből.”

Demokrácia? Közügyek? Részvétel? Európa? Olyasmi ez a Tűzfalcsoportnak, mint vádzsra (gyémántvillámjogar) a gonosz szellemeknek. Látni sem bírják, ellenkezik a természetükkel. Setétség van az ő világukban, nem tűri a villám fényét sem, nem, hogy a Napét. Persze, hogy sivalkodnak, visonganak, átkozódnak tőle. Haladjunk csak bátran, győzedelmes Buddhák kísérik lépteinket.

A Kik vagyunk? fül alatt az alábbi szervezeteket találhatjuk:

  1. Átlátszó.hu

  2. Eötvös Károly Intézet

  3. Magyar Helsinki Bizottság

  4. NIOK Alapítvány

  5. TASZ

  6. Transparency International Magyarország

Ismerősen cseng a nevük? Nem véletlenül, ugyanis ezeket kivétel nélkül mind Soros Nyílt Társadalom Alapítványa támogatja, és mind előfordultak már a mi írásainkban is.”

Ó, Homály Démonkirályai! Én is írtam már elég sokszor a rézfaszú bagolyról, Hétszűnyi Kaponyányi Monyókról, mindenféle sárkányokról, mégsem mondanám, hogy léteznek – az, hogy ti írtatok valakikről és szidtátok őket, inkább ajánlólevél, mint rossz. De mi a bajotok voltaképp, mutassátok már, mit kifogásoltok, mivel nem lenne szabad az ifjúságnak foglalkoznia szerintetek?

Jelenleg a honlapon 12 oktatási segédanyag szerepel, mégpedig az alábbi témákban:

  1. A korrupcióra vonatkozó alapismeretek (Transparency International)

  1. Az Emberi Jogok Európai Bíróságának joggyakorlata a fogvatartottak jogai kapcsán (Helsinki Bizottság)

  1. Médiaszabadság – oknyomozó újságírás workshop (Átlátszó)

  1. Közérdekű adatigénylés (Átlátszó)

  1. A közbeszerzések tisztaságára vonatkozó alapismeretek (Transparency International)

  1. A bevándorlás és menekültügy alapjai (Helsinki Bizottság)

  1. Család, házasság, gyerekek (TASZ)

  1. Politika az iskolában (EKINT)

  1. Igazságos Mátyás király? (TASZ)

  1. Milyen IKSZ-es (iskolai közösségi szolgálat) tevékenységet végezzek? – segédanyag az iskolai közösségi szolgálat teljesítéséhez (NIOK)

  1. Civilek, nonprofitok, önkéntesek? Kik ők? – civil szervezetek a XX. századi történelemben (NIOK)

  2. Vitatkozom, tehát vagyok – közéleti vitakérdések alkotmányos perspektívában (EKINT)”

Tizenhárom lett az a tizenkettő, mert a tizenegyes pont kimaradt, de hát nem tudhattok egyszerre írni is, számolni is, visongani is, átkozódni is, nehéz mesterség a tiétek és nem tanultátok ki rendesen.

Nagy bánat az, ha egy országban tudják a polgárok, mi is az a korrupció, ahelyett hogy tudomásul vennék, miszerint a közpénz elveszíti „köz” jellegét (de pénznek megmarad, különben nem volna érdemes zsebre vágni). Az tán még csak rosszabb nektek, ha valahol felüti a fejét a médiaszabadság meg az oknyomozó újságírás, az már csak egy macskaugrásra van attól, hogy kiadják a hozzátok hasonlóknak a nyargalót, szedhessék a propagandisták a sátorfájukat.

Dolgozik a purbu, boncolja az ostobaságot. Az sem öröm tinéktek, ha vitakultúra uralkodik gyalázkodáskultúra helyett, ha érdeklődnek az emberek a közbeszerzések tisztasága felől – komolyan mondom, olyanok vagytok, mintha a sebészi eszközök piszkítását követelnétek műtét előtt. Nehogy már tiszták legyenek, „ha nincs fertőzés, az akadályozza a Karma beteljesülését” – mondanátok hamis tanítással, csakhogy épp az ellenkezője igaz ennek. Egy ponton sértődhetnétek talán meg, azon, ami Mátyás királlyal lenne kapcsolatos, már ha ugyan az Mátyásról szólna: de az adózásról, közteherviselésről szól, belé kellett volna olvasnotok. Így aztán sokat nem ér a rágalmazás, akkor sem, ha a Kilencedik Égig kiáltjátok.

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit művelnek Soros álciviljei az iskolákban, hogyan akarják átmosni a következő generációk agyát. Résen vagyunk, és beszámolunk a hasonló kezdeményezésekről a jövőben is.

Nem hagyjuk a gyermekeket az agymosás áldozatává válni!”

De mi sem, mondaná mindenki, aki nem azonos veletek: nem agymosás ez, hiába nyávogtok „érzékenyítésről”, „indoktrinációról”. Ez biza csak annyi, hogy ti akartok agyat mosni, a kormányotok nevében, és annak árt, ha a srácok megtudják, miképpen mennének normálisan a dolgok. Aztán lám csak: mikor is zajlanának ezek a foglalkozások? Azt írjátok: „tanítás után”. Hát megnézem én azt a mai középiskolást, akinek volna ideje tanítás után még bent maradni, ti, valóságtól elszakadt emberek... ja, várjunk.

Mi után?

Van tanítás a középiskolákban?

Nincs.

Esetleg lobbizhatnátok amellett, hogy többet soha ne is legyen, mert lám, a ti eszetek járása szerint ha nincs oktatás, nincs is mi után foglalkozni ezekkel a kárhozatos dolgokkal. Meg ha ostoba marad a kölyök, magától sem jut eszébe rákérdezni a gondokra. Azt szeretnétek ti, ne is tagadjátok. Hát minek az a sok tanítás, okoskodás?

Annak, hogy a hozzátok hasonló hamis mesterek ne áltathassanak senkit, démonkáim, annak, Forgatnám én még a purbut, vadzsrát, de már nincs is ki ellen, mi ellen: minden érvetek lent hever a porban, miszlikbe vagdalva.

A gyakorlat véget ért: így kell tehát figyelmünket egy pontra irányítván, egy másodpercig sem lankadva megküzdeni az Ostobaság Jól Fizetett Démonaival.

Pedig a koncentráció tárgya épp eléggé trágya volt.

Szívesebben koncentrálnék valami kellemesebbre, de ahogy nézem, ebben az életben nem lesz rá idő.

Nos tehát, így néz ki a démonigázó tudomány Magyarországon a bön-csosz módjára űzve.

 

Szele Tamás

süti beállítások módosítása