Forgókínpad

Forgókínpad

A gyíkkirály látogatása

2018. október 09. - Szele Tamás

Nem, nem Erdogan elnökről fogok beszélni, bár némiképp róla is, de csak annyiban, amennyiben feltétlenül szükséges – Erdogan jön, ma még itt van, holnap már Ankarában lesz, a konvoja meg sem áll a Köröndön, mert ha megállna, végig kéne parkolja az Andrássy utat. Ő most szerződik velünk homályosakat, aztán elutazik – de tizenkilencedikén jön a Gyíkkirály!

Vagyis a David Icke. Mármost lehetne mondani, hogy nem tisztességes részemről az emberölésben mégiscsak vétlen konteó-pápát a hardcore tömeggyilkos Erdogannal összehasonlítani, meg aztán Icke maximum egy hatalmas svindlire lesz képes az előadásán, míg Erdogan és a vele kötött szerződések (ismervén a török gazdaság állapotát, mindközönségesen és álatlában) ennél sok nullával nagyobb anyagi buktát jelentenek majd. Ráadásul Icke csak a híveit és hallgatóit veri át, de a mostani szerződéseket – hadiipari együttműködés? Irgalom, sőt, Rózsák Atyja, ne hagyj el! - az állami költségvetés révén mindannyian nyögni fogjuk, nem csak azok, akiknek valamilyen perverzió miatt szimpatikus a török elnök. Ezt mind lehetne mondani, de nem változtat a tényen: Icke is csaló és roppant káros a tevékenysége.

Legfeljebb – még – nem miniszterelnök, de ha így haladunk brexitileg, semmi sem lehetetlen.

Különben idén sportot űz a mi kis fővárosunk abból, hogy a legextrémebb alakokat hívja meg: Milo Yiannopoulos, Erdogan, Icke – valahogy mintha előszeretettel hívnánk meg csalókat és/vagy gazembereket. Lelkünk rajta, illetve választott képviselőinké, akik ezekért az invitációkért felelősek. Lassan komoly sértés lesz úribb körökben, ha valakit Budapestre hívnak meg: tekintve a korábbi vendégeket.

No, de hát miért baj, hogy idejön ez az Icke gyerek?

Azért, mert ő az összeesküvés-elméletek egyik ősatyja. Korábbi nemzedékből származik, mint a mai, digitális kor nagyipari eszközökkel dolgozó gyermekei, de bizony a montenegrói álhír-iparostól a menő orosz FSZB-s konteóvezérig az összes mai dezinformátor valahol az ő köpönyegéből bújt ki.

David Vaughan Icke eredetileg futbalkapus volt Angliában, bár a harmadosztálynál feljebb sosem jutott, csak egy krónikus ízületi gyulladás véget vetett sportkarrierjének, utána - 1981-től - szakkommentátorként dolgozott a BBC-nél, sőt, 1985-től 1990-ig úgy nézett ki, komoly karrier vár rá a Brit Zöld Pártban. De csak úgy nézett ki – a karrier nem maradt el, viszont nem a politikában futotta be.

Elkezdte hirdetni a tételeit, amiket az Index (https://index.hu/techtud/2018/10/08/az_elte-re_szerveztek_az_alakvalto_gyikembereket_leleplezo_konteo-guru_eloadasat/) összefoglalásában mutatnék be.

A közelgő apokalipszis hírnöke, a rezgési energiákkal működő univerzum apostola, fő tantétele, hogy az emberiséget alakváltó reptilián gyíkemberek uralják. Eszerint az idegen faj, az arkhónok vagy annunakik eltérítették a Földet, ők manipulálják a valóságunkat a Holdról, ami valójában egy belül üreges űrhajó. Sajnos genetikailag is manipuláltak minket, ezért egyre kevésbé vagyunk önmagunk urai. Főleg, hogy igazából a gyíkember hibridek alkotják a földi elitet is: ők hozták létre a Babiloni Testvériség nevű titkos társaságot, akárcsak az illuminátusokat, de Cion bölcseinek jegyzőkönyvei is mind igazak; a cél, hogy az általuk irányított globális eseményekkel félelemben tartsák az emberiséget, és negatív energiáik révén győzedelmeskedjenek.” (Index)

gyikember.jpg

Különben felsorolja azokat a csoportokat is, amelyeket a gyíkemberek hoztak létre és ellenőriznek a mai napig: az Illuminátus Testvériség, a szabadkőművesek, a templomos lovagok, a Bilderberg-csoport, satöbbi – természetesen a végső cél az Új Világrend, az emberiség totális ellenőrzése, testi, szellemi és intellektuális uniformizálása. Azt nem értem, hogy a gyíkembereknek ez még hogy nem sikerült eddig és mire fel kell nekik összeesküdni, ha amúgy is a markukban tartják az egész bolygót a felsőbbrendű technológiájukkal, tenger pénzükkel, ráadásul sok tízezer évük volt a mesterterv megvalósítására, de talán azért vallottak eddig kudarcot, hogy Icke mesternek legyen miből élnie. Van még két fontos alaptétel, az egyik, hogy a gyíkemberek valódi méretei általában meghaladják az emberekét: 3,2-3,5 méter magasak, testi erejük ennek megfelelően a két- vagy háromszorosa egy emberi lényének, csak alakváltók és össze tudják húzni magukat, a másik pedig, hogy a brit királyi család, a Windsor-ház összes tagja gyíkember.

gyikmeber2.jpg

Hát nem mondom, Károly herceg tényleg igen randa figura, de gyíknak mégsem mondanám.

Egyszóval: így összeszedve sült bolondság ez az Icke-féle maszlag, de lassan adagolva, a könyveit olvasva, az előadásait hallgatva veszélyes méreg, mert a világon legalább ötmillióan elhiszik. De lesz az tíz is, az adataim több évesek.

No, ez a derék szélhámos tart(ana) előadást Budapesten október 19-én, a nagy érdeklődés garantált, a jegyek méregdrágák, olyan tizenkétezer forintba kerülnek, de ezer már el is fogyott. Ne sokalljuk az érdeklődők és hívek számát, felebarátaim: örülnénk mi, ha ebben az országban csak ezer bolond volna.

De hol tart(aná) az előadását?

Tessenek megkapaszkodni.

Az ELTE lágymányosi kampuszán. A Természettudományi Kar épületében.

Ez van olyan ízléses, mintha valaki füttykoncertet hirdetne egy katedrálisba.

Szerencsére nem véletlen a feltételes mód: habár a helyiséget bérelték volna a szervezők és tudott tény, miszerint az ELTE-nek nem nagyon van pénze, mégis más helyszínt kell választaniuk a népbutításra. Ugyanis David Icke előadásáról néhány napja szereztek tudomást az ELTE TTK professzorai, és nem töltötte el őket kitörő örömmel. Az ügyben Surján Péter dékán levélben fordult a rektorhoz, azt kérve, hogy próbálják meg leállítani az eseményt, mert ez így az egész egyetemnek nagyon kínos. Az ELTE intézményhasznosítással foglalkozó részlege pedig lemondta David Icke tervezett előadását. 

Annyira lemondta, hogy az eseményt szervező oldal már közölte is a tényt: nem az ELTE-n lesz az előadás, de tessenek csak bizalommal vásárolni a jegyeket továbbra is, mert a rendezvényt megtartják.

Kérdés, hogy hol – de megtartják.

Vagy nem.

Bár mondjuk az, aki elhiszi, hogy az angol királynő három és fél méter magas gyíkember, és a Hold belül üres, abban van a Csillagkapu, annak már bakfitty elhinni, hogy lesz előadás. Az már olyan edzésben vagyon hit terén, hogy még rendel is jegyet, elővételben.

Különben a performanszot négy óra hosszúra tervezik, egy tíz perces szünettel, szóval nagyon élvezetes lehet majd a látogatók számára: főleg, ha előtte isznak egy kávét is a büfében a jobb koncentráció kedvéért. Szék nem marad szárazon majd, annyit mondhatok.

Egyszóval, komolyan próbára vagyon téve ebben a hónapban a mi hitünk, felebarátaim. Igen sok mindent kéne nékünk elhinni.

Nem is tudom, melyiket nehezebb elhinni: azt-é, hogy a világot gyíkemberek irányítják az üreges Hold belsejéből és a windsori kastély a bázisuk, avagy azt, hogy Törökország erős, gazdag, békés hatalom, mely jó barátunk és kizárólag a javunkat akarja?

Körülbelül egykutya.

A Szív Királynő jut eszembe, Tükörországból:

Alice nevetett.

- Nincs értelme - mondta -, a lehetetlent nem hiheti el az ember! 

- Szerintem nincs elég gyakorlatod - mondta a Királynő. - Én a te korodban naponta félórán át csak ezt gyakoroltam. Volt úgy, hogy már reggeli előtt hat lehetetlen dolgot elhittem.” (Lewis Caroll: Alice Tükörországban)


Gyakorolni, polgártársak, gyakorolni... akkor hátha menni fog.

 

Szele Tamás

süti beállítások módosítása