Forgókínpad

Forgókínpad

Manórobotok

2020. április 05. - Szele Tamás

Ha már ilyen hősiesen harcolunk az álhírek ügyében, hogy a véleményekkel is vigyázni kell, amennyiben nyilvánosan hangzanak el, ám legyen. Harcoljunk, de akkor olyan ellen, ami tényleg álhír, sőt, mérhetetlenül káros is, veszélyes is, de még a járvány elleni védekezést is alaposan gátolhatja.

tower-fire1.jpg

Ez ellen kéne tenni, nem a kormánykritikus véleményeket kergetni lepkehálóval egybeépített tipróláncos lángszóróval, jó urak: csak lefogadom egy vak lóba, hogy a kicsi kutya sem fogja megugatni a valóban veszélyes ál- és rémhírterjesztőket, nem arra van a törvény hatalma, hogy éljünk, hanem arra, hogy visszaéljünk vele. Adja Isten, hogy tévedjek: de valami azt súgja, nem így lesz.

Azonban lássuk a tényeket.

Tegnap este érkezett a hír, miszerint sok angliai településen, Birminghamben, Coventryben, Liverpoolban és Melling in Merseyside-ban mobiltelefonos adótornyok gyulladtak ki az utóbbi napokban. A brit rendőrség is nyomoz az ügyben, hiszen a tornyok majdnem egyszerre kaptak lángra, és vélhető, hogy az esetek kapcsolatban lehetnek egy különösen képtelennek tűnő összeesküvés-elmélettel. Arról van szó jelesül, hogy az 5G-technológiát valakik, valamiért irgalmatlanul nem szeretik. Vagy szeretik, csak azt nem szeretik, hogy világszerte elterjed, így aztán már a koronavírus terjedése előtt propagandahadjáratot indítottak ellene, de akkor még csak azt terjesztették, miszerint a madarak (és persze az emberek is) elevenen megsülnek tőle. Érdekes teljesítménye lehet az ilyen adótoronynak... de erről később, ugyanis ez egyike azon dolgoknak, amelyekhez némileg értek is.

Aztán jött a világjárvány, és ugyanazok a névtelenek, akik korábban a madársütést mesélgették, csavartak egyet a konteón, hiszen változott a helyzet, itt ez a jó kis járvány, gyorsan fel akarták használni, jó lesz ez nekik.

Hogy mire? A közhangulat hiszterizálására, az általános káosz növelésére, a járvány elleni védekezés akadályozására, mindenféle szélhámos csodaszer forgalmazására mely bóvlik alapvetően műgyantából fémforgácsból, kvarckristályból vannak (ez az úgynevezett orgonit) és állítólag védenek a pokoli 5G ellen. A bóvlikereskedelem mindig jó üzlet volt, meg kell hagyni.

Na jó, akkor lássuk magát az agyoncsavart konteót.

Hát, az nehéz lesz. Ugyanis ez nem egy konteó, hanem legalábbis harminckettő, úgy terjed, mint a népdal, site-ról site-ra, mindenhol változik egy kicsit, a 444-hez például az okosporos verzió jutott el:

Eszerint a teória szerint a járvány nem véletlenül pont Vuhanból indult el, hanem azért, mert a „vírus” valójában fecskendővel beadott, a távolból irányítható, mesterségesen előállított részecskékből, ha úgy tetszik, nanorobotokból áll. Ezeket az 5G-tornyok frekvenciájával lehet aktíválni a hívők szerint, akár egy pillanat alatt megölve az áldozatokat. Ha ez nem lenne elég, a kamujárványban a repülőgépekről chemtrailek formájában leszórt okospor is szerepet játszik, bár ennek a szerepét egy kívülálló nehezen értheti meg. Ja és Vuhanban pont akkor üzemelték be az 5G-hálózatot, amikor a járvány kitört.” (444)

Mármost ez egy alaplegenda, aminek legalábbis annyi változata van, mint a Kőműves Kelemen balladájának, mindjárt ismertetek is párat, csak előbb azt magyarázom el, miért foglalkozunk mi egyáltalán azzal, hogy a brit szigeteken adótornyokat gyújtogatnak.

Csak azért, mert nálunk is szervezik már ugyanezt.

Írtam én erről nemrég, a füle botját sem mozgatta senki, írok most is, most sem várok semmiféle érdemi reakciót. Mi addig el sem kezdünk tüzet oltani, míg porig le nem égett a ház. Akkor meg már minek, ugyebár. Szóval, ezt a rombolósdit nálunk is szervezik, tele van a Facebook „Stop 5G Magyarország”, „5G STOP& Új világrend Korona vírus Stop ! ORGON védelem !”, „Elektroszmog, 5G, #stop5G” nevű csoportokkal, a STOP 5G Magyarországnak majd’ hatezer tagja van például. Ők állhattak a korábbi, körülbelül ötven főt megmozgató 5G-ellenes tüntetés mögött is, mellyel szintén foglalkoztam volt. És náluk jelennek meg a felhívások az adótornyok foldrajzi helyének összegyűjtéséről, hogy majd tudják a rombolók, hova menjenek. Azt is állítják mellé, hogy a koronavírus ott terjed, ahol ezeket telepítették.

Mondjuk Iránban baromira terjed, nagy kár, hogy Iránban nyoma sincs 5G-nek, politikai okokból, ugyanis még Kína sem adott el csúcstechnológiát az ayatollahoknak. Erre nem szoktak kitérni, elegánsan megfeledkeznek róla. De mondom: nálunk is készülnek az adótornyok elleni támadásokra, járvány és különleges jogrend idején, ami az álmoskönyv szerint igen rossz kimenetelű főtárgyalást jelent. A kommunikáció szabotálása járvány alatt emberéletekbe kerülhet.

Akkor nézzük most az egyik ilyen konteó-változatot, a magyarosabb fajtából, ez is az egyik Facebook-csoportból van:

5g_baromsag.jpg

Kapott információk alapján írom, nem magamtól vagyok ilyen okos. Én valóban előbb magam tanulok, és csak utána tanítok.
Az 5G okozza állítólag a vírust.
A Vodafone volt főnöke kiszivárogtatta a koronavírus és az 5G közötti összefüggést.
Az 5G sugárzás hatása SEJTMÉRGEZÉST OKOZ, HATÁSOS SUGÁRZÁS, ez hozza létre a testben a sejtekből a vírust.. Az 5G sugárzás által létrehozott toxikus anyagokat az emberi test sejtjei próbálják eltávolítani. Így kivonja az 5G sugárzás a sejtekből a vitaminokat, mérgeket és ez hozza létre vírust.

AZ 5G SEJTMÉRGEZÉST OKOZ, EZ A COVID19 VÍRUS A TEST REAKCIÓJA A SUGÁRZÁSRA.

Ehelyett azt akarják elhitetni, hogy ez egy élő vírus, ami elkapható. A VÍRUST NEM LEHET ELKAPNI MERT AZ NEM ÉLŐ. A VÍRUS A FEDŐSZTORIJA AZ 5G SUGÁRZÁSNAK.

EZ az egyik LEGNAGYOBB ÖSSZNÉPI MEGTÉVESZTÉS! Azt akarják elérni, hogy a betegségtől rettegő emberek maguktól könyörögjenek a gazdáiknak, hogy kaphassanak védőoltást! Milyet is? Amiben ott lenne egy nanorobot, amivel rabszolgaként a tudatodat, érzelmeidet is lehetne hullámhossz szerint befolyásolni, és onnantól kezdve az életedet is ki-bekapcsolhatják, hiszen csak úgy tekintenek rád, mint hasznot termelő engedelmes igavonó baromra, aki ha már kiöregedett, mehet a vágóhídra. Ez a merénylet az emberiség szelekciója, sárba tiporva a méltányos öregkor illúzióját és a gyermekek jogát ahhoz, hogy szerető nagyszüleik velük lehessenek és megérhessék, hogy még fiatal felnőttként is velük lehessenek, nemcsak kis vagyonukat, hanem tudásukat is megörökölve.
Mindenki tudja, hogy a nagyszülők lakásaira leginkább a felnövekvő unokáknak van szüksége. Most ideGÉNeket akarnak a megüresedett lakásokba is, de a mindenféle uzsorakamattal és hazugságokkal kreált tartozások miatti kilakoltatások után sem magyarok költöznek a mások fészkébe, mint a kakukktojások.

ÉBREDJ MAGYAR!”

A mindentudó kommentelők erre még rá is tromfolnak, ugyanis egy „szakértő” szerint:

Az atlantiszi technológia teljes mértékben fedi a mai technológiát. A bukottak mindig is az elektromágnesességgel befolyásolták az anyagot.
Ez a „mágia”, ma tudomány. Néhány szabadkőműves, démonok által megszállott látnok, mint amilyen Tesla is volt, a világunkra szabadította a nefilim tudományt újra. Pedig ez már elsőre is iszonyatosan gyilkos volt.”

Más már ott tart, hogy fizikai erőszakot alkalmazna az ellen, aki a műhelye tetejére enged egy átjátszótornyot. Írni nem tud, verekedni inkább:

Szolj newki elöször szépen és nyomtass ki anyagot add a kezébe .. Ha semmi válasz aakkor szoljatok kocsi kell és viszek 3 emberkét rá beszélni hogy vetesse le :)”

Ügyes, ügyes. Van ebben hisztérikus rettegés, áltudományos blabla, van nacionalizmus, van egy elcseszett sci-fi-regény, kapitalizmus-ellenesség, patriarchális értékek dicsérete, Atlantisz, Tesla, szabadkőművesek, nefilim, spontán civil önszerveződés és erőszak, tücsök és bogár. Tigris bele kell még bele és szörnyű lesz az ereje... végső soron mi is a célja?

Az, hogy egyrészt ne működjön a mostani nehéz időkben még annyira sem a kommunikáció, mint eddig sem az állampolgárok között, sem az állampolgárok és a kormány között, egyáltalán, senki se tudjon beszélni senkivel. Ezen kívül, ha esetleg, majd lesz védőoltás, azt utasítsák el minél többen, nehogy manórobotot kapjanak vele (bocsánat, a nanorobot létező dolog, csak nagyon nem alkalmas erre, akkor már legyen inkább manórobot).

Maga az alapötlet is szamárság. Ha az 5G vagy akárhány G meg tudná sütni az embereket, madarakat nyílt területen, akkor már halottak volnánk mind, éspedig a második világháború óta. Akkor kezdték el ugyanis használni a radart, ami hasonló frekvenciákon pásztázza a külvilágot, tulajdonképpen az első, 1945-ben szabadalmaztatott, 1947-ben gyártásra kerülő mikrohullámú sütő is radarokban használt magnetroncsővel állította elő a mikrohullámot – és mégis itt vagyunk.

Miért süt a mikró a saját dobozában és miért nem süt meg senkit a radar?

Mert az alkalmazott elektromágneses hullámok intenzitása hihetetlenül alacsony. A dobozban, árnyékolva, sőt, belül tükrözve, ide-oda verődve persze, hogy kis helyen fel lehet erősíteni, de enélkül, mint minden sugárzás esetében, az intenzitás a távolsággal négyzetes arányban csökken. Azt állítani, hogy egy adótorony, ami kézi készülékeket szolgál ki, olyan intenzitással sugároz, ami már ártalmas lehet egy méternél távolabb is, a fizika ismeretének teljes ignorálását jelenti.

Olyasmi, mintha azt mondanánk: „A Titanic vízben süllyedt el”. Ez igaz. „A vízben megfulladtak az utasok”. Ez már csak részben, de igaz. „A víz roppant veszélyes folyadék”. Ez maximum lehet igaz, egyes esetekben. „Tiltsuk be a víz használatát!”. Ez már maga az eszement baromság. „De a vízben meg lehet fulladni, számtalan példa bizonyítja!” Ja, bár a tíz centis mélységűben eddig csak Elbert Jánosnak sikerült annak idején, erős titkosszolgálati támogatással...

Szóval: ezek nem érvek, a tudomány szétfújja őket egy enyhe leheletével is. Más kérdés, hogy a tudomány bonyolult és nagyon pontos szaknyelvet használ, így bizony rá kell szánni pár percet, hogy megértsük, mit mond. Aki erre lusta, az a hitre hagyatkozik. És mindent elhisz, aminek a végére odaírják, hogy „Ébredj, magyar!” – szó szerint akármit.

Végezetül tegyük fel a kérdést: cui prodest?

Kinek az érdeke, hogy ez az ocsmány és ostoba, pusztító legenda terjedjen és károkat okozzon?

Hát, nem állítok semmit sem, de mikor erre az írásra készültem, átnéztem a különböző „Stop 5G” csoportokat. Találtam magyaron kívül olaszt, románt, sok britet, belgát, norvégot, amerikait, skótot, Fülöp-szigetekit, dél-afrikait, még máltait is – ezek mind léteznek, egy fajta 5G-ellenes csoportot nem találtam sem égen, sem földön.

Oroszt.

Olyan nem létezik.

Vajon miért?

 

Szele Tamás

süti beállítások módosítása